Konačni program konferencije

16. 12. 2021. | Dan 1

Dobrodošli na Audio Forum 2021! Pokažite dokument sa QR kodom ekipi Audio Foruma na ulazu u salu, kako biste dobili akreditaciju i ostalo što smo lepo spremili za Vas!

Skupićemo se svi u sali, otvoriti događaj i spremiti se za prvo predavanje – srpski DJ i producent, Marko Milićević, govoriće o svojoj muzičkoj karijeri.

Razvija Immersive Audio tehnologije u Sennheiser AMBEO timu; unapređuje audio algoritme i od ključnih je ljudi za proizvodnju plaginova, poput Orbit-a.

Stvaralac Mntra instrumenta i sempl biblioteke; osnivač La Hacienda Creative studija; svestrani kompozitor, omni-instrumentalista i dizajner zvuka za video igre, poznat po Shadow of the Tomb Raider i Resident Evil 7 & 8

Dizajnerka zvuka iz Kanade; Dobitnica je međunarodnih i Emmy nagrada, za TV, film i reklamne forme. Poznata je po višegodišnjem radu na TV seriji Game of Thrones, u periodu od 2013. do 2019. godine, odnosno 53 epizode. Tokom ovog predavanja biće objavljen pobednik Dragon Award for the Courage to Roar!

17. 12. 2021. | Dan 2

Dobrodošli na drugi i poslednji dan Audio Foruma 2021! Ako ste se registrovali tokom prvog dana, samo pokažite akreditaciju na ulazu u salu. Ako tek treba da se registrujete, molimo Vas da pokažete dokument sa QR kodom ekipi Audio Foruma na ulazu u salu kako biste dobili akreditaciju i ostalo što smo lepo spremili za Vas!

Skupićemo se svi u sali, otvoriti drugi dan događaja i spremiti se za priču o autorskim pravima, licenciranju muzike i ostalom što do Srđana niste imali koga da pitate.

Autorsko i srodna prava; sa iskustvom u pravnom ustrojavanju diskografske kuće, licenciranju muzike, funkcionisanju organizacija za kolektivno ostvarivanje prava.

Stariji mastering inženjer u studiju Sterling Sound; Od 2017. je najzastupljeniji mastering inženjer na dodeli Grammy nagrada, kada je dobio Album of the Year za album „25“ od Adele i takođe Record of the Year za njenu pesmu „Hello“.

Mikser filmskog zvuka; Višestruko je nominovan i dobitnik je četiri Oskara – u kategoriji Best Sound za Apollo 13 (1995) i Gladiator (2000), a Best Achievement in Sound Mixing za Ray (2004), The Bourne Ultimatum (2007).

Družimo se međusobno i sa Amisys-om još pola sata; kroz plač konstatujemo da se vidimo tek za godinu dana, a onda nas domaćini iz Parobroda bakljama isteruju napolje!