Akta

Ažurirano: 12.11.2022.

Mi smo Udruženje Masiv, registrovano pod matičnim brojem 28142234, na adresi Mutapova 23, Vračar, 11000 Beograd, Republika Srbija, sa PIB-om: 108486389 i šifrom delatnosti 9499 – Delatnost ostalih organizacija na bazi učlanjenja.

Naše kontakt informacije su:

  • E-mail adresa: contact@audioforum.rs
  • Kontakt telefon: +381 63 375285
  • Zakonski zastupnik: Dejan Pejović

Naše funkcionisanje određeno je obavezujućim pravnim aktima koji se nalaze u nastavku.

Uslovi korišćenja – Uređuje korišćenje sajtova koji su u vlasništvu i pod kontrolom Udruženja Masiv. Molimo vas da pročitate ovaj tekst ukoliko nastavite da koristite naše sajtove.

Politika Privatnosti – Uređuje uzajamni odnos kada je u pitanju rad sa osetljivim informacijama, koje proističu iz vašeg korišćenja naših sajtova i drugih sistema komunikacije. Molimo vas da pročitate ovaj tekst, a posebno ukoliko neposredno stupate u kontakt sa Udruženjem Masiv.

Pravila ponašanja – Uređuje pravila vašeg i svačijeg ponašanja tokom aktivnosti Udruženja Masiv, bilo da su one uživo na licu mesta ili online. Ovaj akt je obavezujući ako ste član, a dobar izvor korisnih informacija ukoliko razmatrate mogućnost da postanete član Udruženja Masiv.

Table of Contents

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi Vam pružio bolje korisničko iskustvo. Više detalja možete naći u našoj politici privatnosti.